Accu's en accessoires voor meer dan 200.000 verschillende apparaten!

 • Gratis verzending
 • 14 dagen niet goed, geld terug
 • Meer dan 850.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.be

Verzending

Bij BatteryUpgrade.be vindt u accu’s, adapters en accessoires voor 200.000 verschillende apparaten en merken. Sinds 2006 hebben wij aan meer dan 850.000 klanten over de hele wereld geleverd. Wij werken volgens de volgende 5 basisprincipes:

 1. Lage prijzen
 2. Hoge kwaliteit producten
 3. Gratis verzending over de gehele wereld
 4. 14 dagen niet goed geld terug garantie
 5. Factory Fresh

Factory Fresh
BatteryUpgrade.be levert altijd accu’s die factory fresh zijn. Accu's verliezen over verloop van tijd kracht, ook als ze niet gebruikt worden. Veel importeurs en doorverkopende winkels bewaren accu's lange tijd in het magazijn alvorens ze verkocht worden. BatteryUpgrade.be zorgt ervoor dat een accu direct na de productie wordt uitgeleverd door samenwerking met de fabrikanten. Zo bent u verzekerd dat u een gloednieuwe hoge kwaliteit accu ontvangt! Het kan wel voorkomen dat uw product niet vanuit voorraad wordt verzonden, maar direct vanaf onze andere locaties. Het product kan worden verzonden vanuit Nederland of Hongkong. De levertijd is dan gemiddeld 1 – 2 weken.

Gratis verzending
BatteryUpgrade.be biedt u op alle producten in de webshop gratis verzending aan (exclusief eventuele douane invoerkosten). Voor vragen kunt u contact opnemen met onze helpdesk.

Levering
Leveringen van batterijen en accessoires worden zoveel mogelijk verzonden in brievenbusdoosjes en kunnen door de brievenbus. U hoeft niet thuis te zijn om de order in ontvangst te nemen. De grotere producten worden verzonden als pakket. De bezorger zal deze bij u persoonlijk aanbieden aan de deur.

Geregistreerd versturen
Indien gewenst kunnen bestellingen geregistreerd verstuurd worden. Wij vragen hiervoor een bijdrage van € € 3,00. U kunt dan monitoren waar uw pakket in het leverproces is. Omdat vele pakketten brievenbuspakketten zijn is het echter niet altijd mogelijk om elke status in het verzendproces weer te geven.

Heeft u nog vragen wat betreft de verzending? Neem dan contact met ons op.

Selecteer hier eenvoudig een apparaat of categorie

Beoordelingen

Peggy Harris beoordeelde ons met:
(5/5)
Product:
LG Extravert 2 accu (850 mAh)
Algemeen:
Great service! Battery ordered received quickly. My second time ordering from Battery/Upgrade.com, and am confident will use again.
Over het product:
Excellent replacement battery for my Extravert cell phone and the price was more than reasonable.
Lees reviews van andere klanten
 • Gratis verzending
 • 14 dagen niet goed, geld terug
 • Meer dan 850.000 klanten

Vragen? Mail naar: info@BatteryUpgrade.be

Om onze site goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.